ALFABETISK INDEKS  |  SITEMAP  |  PRINT VERSION  |  KONTAKT PGA
PGA - Professional Golfers Association Denmark

Du er her: Forside PGA of Denmark Foreningen Bestyrelsen

Bestyrelsen

PGA of Denmarks bestyrelse består af 5 proer, som alle udfører et frivilligt stykke arbejde for foreningen. Det betyder, at de i deres daglige virke, har deres hovedbeskæftigelse enten som en Headpro i en af landets klubber eller med hovederhverv indenfor golf.

Bestyrelsen er alle medlemmer af foreningen og de har alle gennemgået en træneruddannelse.

Bestyrelsesmedlemmerne bliver valgt på foreningens årlige generalforsamling for en periode af 2 år.

Bestyrelsen mødes ca. 1 gang om måneden og varetager i fællesskab de opgaver, der ligger i foreningens interesse. Hvert bestyrelsesmedlem har et ansvarsområde.

Nedenfor kan du se hvilke personer, der varetager de enkelte opgaver.

Formand og sponsoransvarlig: Alvah Routledge

Alvah er cheftræner i Hjørring Golfklub. Alvah har været formand for foreningen siden 1999.

Næstformand: Marcus Brown

Marcus er cheftræner i Aalborg Golfklub. Marcus blev valgt ind i bestyrelsen 2003.

Turneringer: Michael Brink

Michael er cheftræner i Næstved Golfklub. Michael blev valgt ind i bestyrelsen 2013.

Kasserer: Jesper S. Kjeldsen.

PRO-elev uddannelse:

Marcus er hovedfagslærer på PGAs uddannelse. Uddannelsen varetages i samarbejde med Idrætsskolerne Ikast og Dansk Golf Union.

Efteruddannelse, ERFA arbejde: Morten Hedegaard og Jesper S. Kjeldsen

Morten Hedegaard er cheftræner i Brønderslev Golfklub og Jesper S. Kjeldsen er ansat i Silkeborg/Ry Golfklubs proteam.

Turneringer og CPD pointsystem: Michael Brink og Morten Hedegaard varetager spørgsmål vedrørende turneringer og CPD pointsystemet.

Sådan kontakter du foreningen:

Du kan komme i kontakt med PGA of Denmark via vores kontor i Aalborg. Se kontorets åbningstider her >>

Du er også velkommen til at kontakte os via hjemmesiden, hvor du kan udfylde vores kontaktformular >>

Har du spørgsmål, ris/ros til bestyrelsen, er du altid meget velkommen til at sende en mail >>

Alvah Routledge Marcus Brown

Michael Brink