ALFABETISK INDEKS  |  SITEMAP  |  PRINT VERSION  |  KONTAKT PGA
PGA - Professional Golfers Association Denmark

Du er her: Forside PGA of Denmark Foreningen

Foreningen

PGA of Denmark blev stiftet i 1971 af de dengang ca. 15 professionelle trænere, som dækkede Danmark med undervisning af de få danske amatørgolfere, som havde stiftet de første golfklubber. Der var dengang ca. 25 klubber i Danmark.

PGA of Denmark har nu eksisteret i over 40 år.

Navnet blev taget fra foreningens engelske søster organisation: "PROFESSIONAL GOLFERS ASSOCIATION". Hovedparten af trænerne i 1971 kom fra England. Her kan bl.a. nævnes Richard Perthen, som i dag er æresmedlem i PGA. Richard Perthen var en af de 5 stiftere af PGA of Denmark.

På det tidspunkt havde Danmark kun et fåtal af gode danske proer, her kan bl.a. nævnes Carl Poulsen, Henning "Sprinter" Kristensen, Herluf Hansen og Børge Fransson, som alle dengang underviste i flere forskellige klubber og samtidig forsøgte at spille i de udenlandske professionelle golfturneringer, som vi idag kender fra medierne.

I dag tæller foreningen ca. 350 medlemmer, som er fordelt i et kategorisystem. Kategorisystemet findes under foreningens vedtægter.

Sådan kontakter du foreningen:

Du kan komme i kontakt med PGA of Denmark via vores kontor i Aalborg. Se kontorets åbningstider her >>

Du er også velkommen til at kontakte os via hjemmesiden, hvor du kan udfylde vores kontaktformular >>