2000 svarede JA til golfen


Dato: 1. maj 2013

1. maj 2013
 

Søndag den 14 april blev der for sjette gang afviklet Golfens Dag. Selvom vejrudsigten ikke bød på ubetinget golfvejr, så formåede de 148 golfklubber at tiltrække ca. 6600 golfinteresserede og give dem en god oplevelse. Ud af de mange gæster estimerer golfklubberne, at Golfens Dag har resulteret i mere end 2000 nye medlemmer.

 

- Overordnet set var Golfens Dag igen i år en succes. Vi havde skabt en ny og anderledes kampagne - Svaret er golf. Vi forsøgte i højere grad at lette arbejdet for alle de deltagende klubber, og så udvidede vi i år vores markedsføring og skabte tre virale film, som blev set og delt mange gange. Selvom Dansk Golf Union har forestået de indledende manøvrer, så er det indsatsen i de 148 klubber, som åbnede dørene op på golfens dag, der gjorde den afgørende forskel. Det handler om at blive taget godt imod, blive mødt i øjenhøjde og få en god oplevelse. Når det så er sagt, så drømmer man jo om 22 grader og solskin i hele landet, og sådan blev det jo ikke i år, fortæller Jonas Meyer Jensen, udviklingschef i Dansk Golf Union.

 

Golfens Dag blev første gang afholdt i 2007, hvor 99 klubber deltog. Siden hen har den årlige åbent hus-dag vokset sig stor og stærk. Flere og flere klubber deltager i Golfens Dag, og klubberne bliver for hvert år bedre og bedre til at afholde Golfens Dag. For det er ikke nok bare at blive udstyret med en golfkølle på en græsmark. Skal dagen blive en succes, så skal gæsterne føle, at de bliver guidet og hjulpet på vej, så de får et realistisk indtryk af, hvad golf er for en størrelse.

 

- Det er positivt at mærke, at Golfens Dag fylder mere og mere i klubberne. Der bliver gjort mange overvejelser om, hvordan dagen skal forløbe og klubberne er blevet gode til at inddrage frivillige. Ligeledes er klubberne blevet skarpere til at tilrettelægge gode begynderforløb og prøvemedlemsskaber. Det er jo de færreste, der efter at have slået 30 bolde melder sig ind som fuldtidsmedlem i en golfklub, fortæller Jonas Meyer Jensen, udviklingschef i Dansk Golf Union.


For yderligere kommentarer kontakt:

 

Jonas Meyer Jensen, udviklingschef DGU, jmj@dgu.org +45 2143 2587

Mikkel Nielsen, kommunikationskonsulent DGU, mhe@dgu.org, +45 2255 8973

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »