Billetsalget til Made in Denmark 2015 starter i dag


Dato: 4. september 2014

Billetsalget til Made in Denmark 2015 starter i dag – Early bird partoutkort til 400,- kr.

 

Made in Denmark billetsalg til 2015 starter i dag kl. 17:00 

Den første udgave af Made in Denmark blev en stor succes. Flere end 82.000 tilskuere kom til golf i Himmerland fra den 13. – 17. August og var med til at gøre turneringen til en kæmpe dansk folkefest.

- Vi er beærede over den opbakning og støtte vores fantastiske publikum har ydet i år, og uden den opbakning, var Made in Denmark ikke blevet den succes, det blev, siger Promotor Flemming Astrup, der lover, at forholdene for tilskuerne bliver endnu bedre fremover.

Endnu bedre tilskuerforhold

- Vi har lært meget af 2014 og fået en masse konstruktiv kritik, og vi vil arbejde intensivt på at skabe endnu bedre forhold til publikum omkring vores nøglehuller 7., 8./11, 10. og især hul 16, ligesom vi vil sørge for, at publikum kommer endnu tættere på banen og spillerne, især omkring teesteder og greens, siger Flemming Astrup.

Der er allerede nu ved at blive undersøgt mulighederne for at lave tribuner på Backtee Course, enten naturlige i terrænet eller rigtige tribuner de steder hvor tilskuerne i år havde svært ved at se ordentligt. Antallet af leaderboards og toiletter på banen vil også blive forøget.

Der arbejdes også på bedre parkeringsforhold. Det vil sige flere pladser markant flere shuttlebusser fra parkeringspladserne og ind til selve banen., samt et endnu bedre forløb ved ind og udkørsel. Forbedringerne betyder, at man mod en mindre afgift skal booke og bestille parkeringsbilletten på Billetnet. P-Billetter kan købes fra 7. oktober.

Made in Denmark spilles i uge 34 i 2015.                     

I 2015 rykker Made in Denmark en uge i forhold til i år. Datoen bliver den 20. til 23. august med ProAm onsdag den 19. august.

- Vi tror og håber på, at vi igen i 2015 kan præsentere alle de danske European Tour spillere. Samtidig håber vi, at den ramme tilskuerne skabte i år, vil få flere udenlandske stjerner til at spille med i Made in Denmark, siger Flemming Astrup, der allerede er i dialog med flere spillere.

Billetsalget starter i dag

Billetsalget til Made in Denmark 2015 er åbnet i dag, med samme ”Early bird” tilbud som sidste år. Det betyder, at man indtil 7. oktober kan købe partoutbillet til blot 400 kroner. Slutprisen er 700 kroner. Fra den 7. oktober og frem til 1. januar 2015 koster billetten 500 kroner.

Børn født i år 2000 eller senere kan i 2015 komme til Made in Denmark på en børnebillet. Billetten koster 20 kroner, som Made in Denmark donerer til et velgørende formål. Hertil kommer et gebyr på fem kroner til Billetnet, hvor børnebilletten skal købes. For at gøre brug af en børnebillet skal gyldig ID (Sygesikringskort, pas eller anden ID) medbringes ved indgangen.

Du kan købe din billet fra kl. 17.00 ved at klikke her.


For yderligere information kontakt:

  • Promotor Flemming Astrup 4090 1960
  • Pressechef Anders Sigdal 2972 8617

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »