Dagbog fra Portugal, Team Championship


Dato: 21. november 2012

Dagbog fra holdet i Portugal. Holdet er i år : Lasse Frølich, Danny Sejer og Martin Hansen.

 

 

Dag 4.

 

- Danny lavede hole in one på hul 2!!!!!!

 

Endnu en dansk dag med forbedringer. Der var svære betingelser, hvor banen spillede sin fulde længe, med pindplaceringer, på de absolutte sværeste steder. Der var en del mere vind, hvilket satte store krav til ballstricking, samt et knivskarpt og solidt spil på og omkring green.

 

Som nævnt lavede Danny hole in one på hul 2, og som den knivskarpe jyde han er, mente han, at den gratis øl turneringen bød på efter runden, gjorde op for den obligatoriske runde øl til holdet. Dette er Martin og Lasse dog ikke helt enige i, vi satser på, at han giver en senere J.

 

 

 

Den bedste runde i dag stod Lasse for, med en score i par. Martin fulgte efter med en runde i +1, og Danny i +2, altså en total holdscore på +1, hvilket er helt godkendt, men de gode takter var lidt for længe om, at vinde frem. Vi rykkede med dagens indsats fem pladser op, og det blev til en samlet 15 plads ud af 25 hold, hvilket var langt fra drømmen om, at kunne blande sig i toppen, efter sidste års flotte sjette plads. Dog har der været en god stemning på holdet og samtlige har mærket tydelige forbedringer i eget spil, gennem hele turneringen. Vi er enige om, at hvis turneringen startede forfra i morgen, ville resultatet være markant anderledes.

 

 

 

I aften er der afslutningsceremoni samt gallamiddag, hvor vi skal hygge os med vores kollegaer fra Europa, spise lækker mad, fejre Dannys hole in one samt vinderne fra Scotland, i en utrolig flot score på 14 slag under banens par. Alt i alt, nyde den sidste aften, inden turen i morgen, meget tidligt, går hjem til Danmark igen.

 

 

 

Slutteligt, et stor tak til ’Det Danske PGA’, for at give os muligheden for, at spille med i sådan en  fantastisk turnering, i så smukke omgivelser. En tak skal også lyde til ’Galvin Green’ og ’Titleist’ for tøj, sko og bolde. Vi siger alle tak for denne gang, nu står den på et dejlig varmt karbad og afslapning med benene oppe, hvilket er en nødvendighed efter 6 runder golf af 72 km, og en varighed på 32 timer.

 

 

 

Dag 3. 

Forbedring over hele linjen og avancering i den samlede stilling. Danny kom rundt i 77 slag (+5), Lasse kom rundt i 78 slag (+6), mens Martin sluttede dagens runde af med 72 slag, og tangerede dermed banens par. Vi er stadig ikke med i toppen, men positivt er det alligevel, at spillet forbedres dag for dag.

 

Runderne her nede er lange, ikke mindst er banen lang, men alle dage, har en runde taget ca. 5 ½ time. Men så længe vejret er lækkert, gør det ikke det store. Vejret i dag, har været det bedste over hele ugen, så det var et par røde kinder og næser, der ankom trætte tilbage til hotellet, efter nu at have spillet 90 huller, over de sidste 5 dage.  

 

Vi spillede i dag med Tjekkiet og Grækenland, det er spændende at møde så mange forskellige kulturer og tilgange til golfspillet. I går tog vi ind til selve Lagos by, og spiste sammen med det norske hold, på en lille lokal portugisisk restaurant. Det var rigtig lækker mad og hyggeligt, at komme ud i det lokale samfund og mærke stemningen.

 

I morgen er sidste dag, hvor målet stadig er at forbedre spillet, men også nyde den sidste dag i det dejlige vejr, på den helt igennem fantastiske, samt udfordrende bane.   

 

Dag 2.

Dagen startede med morgenmad kl. 7, da vi havde vores første starttid kl. 9. Det var køligt fra morgenstunden, hvilket betød, at vi alle havde langærmet trøje på, for første gang denne uge.

 

På den positive front, forbedrede vi alle vores spil i dag, dog ikke helt godt nok, til at kunne blande os i toppen. Vi er alle enige om, at spillet går i den rigtige retning og, at de værste turneringsnerver, er ved at være rystet af. Martin var bedst på dagens runde, med en score på +2, mens Danny og Lasse kom rundt, med en score på henholdsvis, +6 og +7. Vi er endnu ikke helt klar over, hvad det rækker til af placering, men en forbedring må det alt andet lige være. Vi glæder os alle meget til i morgen, hvor vi skal spille sammen med to nye nationer.

 

Nu har vi lige et par timers ren afslapning, inden vi i aften retter kurs mod byen, hvor vi skal spise på en lækker lokal restaurant. Vi håber alle, at spillet endnu engang, får et "nøk" opad i morgen, da der generelt hele vejen rundt på holdet, ses bedre og bedre takter.

 

Dag 1.  

Først lidt om stedet; Golfbanen og hotellet Vila Galé Lagos ligger nær Lagos by i Portugal, ca. en times kørsel fra Faros lufthavn. Hotellet ligger fem minutters kørsel fra banen, hvor der hvert 15. min. afgår shuttlebus til og fra golfbanen, så der er rig mulighed for, at få trænet på golfbanen og slappe af på hotellet.

Det danske hold i år består af: Martin Hansen fra Sydsjællands golfklub med kæresten Ditte på baggen, Danny Sejer fra Skærbækmølle golfklub, samt Lasse Frølich Kristensen fra Roskilde golfklub med kæresten Annesofie på baggen. Der er dermed en god blanding af gåpåmod og erfaring, på dette års hold.

Golfbanen vi spiller på hedder Onyria Palmares, og ligger helt ud til Atlanterhavet, og har dermed en smuk udsigt. Vejret er godt, ca. 20°, blå himmel, sol og varierende vindstyrke. Banen er designet af Robert Trent Jones 2., hvilket den bærer tydeligt præg af. Banen er med sine 6500 meter, fantastiske træningsfaciliteter samt spektakulære design, helt sikkert et besøg hver.

 

Vi er blevet sat i bold med Irland og Polen, hvor der blandt holdet er bred enighed om, at det har været en meget lærerig oplevelse, at observere deres tilgang til spillet, men også deres attitude.

 

Spillet var ikke prangende, og vi er på nuværende tidspunkt placeret, som nummer 18 ud af 25 hold. Vi er alle 100% enige om, at der er plads til forbedring, efter dagens lidt skuffende start på turneringen. Martin kom rundt i en fornuftig score, i fem over par, og Danny og Lasse kom begge rundt i ti over par. Banen er meget udfordrende, i forhold til danske standarder. Man skal vænne sig til manglende sand i bunkers, 460 meter par fire huller og lynhurtige greens. Men med detsagt, er banen i fantastisk stand og en stor oplevelse at spille på.

Det er derudover utrolig spændende at være med, stemningen er god, og det er inspirerende, at  spille sammen med så sympatiske og dygtige kollegaer, fra hele Europa.

 

I aften mødes alle deltagere samt kursusdeltagere, til en fælles middag, hvor vi skal have lidt godt at spise, og mingle med vores udenlandske kollegaer. Når så mange trænere er samlet på et sted, kan det ikke undgås, at snakken falder på teknik, udstyr, gamle minder osv. Der bliver fortalt mange røverhistorier og delt ud af erfaringer og kontakter.

 

Fortsættelse følger i morgen, hvor vi krydser fingre for lidt bedre spil.

 

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »