Danmark har sejrschancer ved EM for PGA professionelle i Portugal


Dato: 13. december 2013

Morten Hedegaard er kaptajn for det danske hold ved europamesterskaberne for PGA professionelle. Foruden ham selv spiller Martin Hansen fra Sydsjællands Golfklub og Jacob Nordestgaard fra Dejbjerg.

Efter tre af de fire runder ligger Danmark på fjerdepladsen, men der er stadig håb om sejr.

 

Turneringen spilles på Onyria Palmares Beach and Golf Resort nær Lagos på Algarve-kysten. For hver runde tæller kun de to bedste scores, og danskerne har været gode til at supplere hinanden de tre første dage.

På første runde brugte den kommende pro i Brønderslev Morten Hedegaard 76 slag på par 72 banen, mens Jacob Nordestgaard var rundt i 73. det gav en delt førsteplads med hollænderne i +5.

Martin Hansen brugte 80 slag på første runde, men han har siden taget revanche.

 

På anden runde gik Hansen banen i par, og Nordestgaards 77'er sikrede holdet +5 for anden dag i træk, hvilket sendte danskerne alene på førstepladsen.

Selvom Martin Hansen med en suveræn 67'er i dag hjalp holdet til en score to under par, så blev Danmark sendt ned på fjerdepladsen.

Jacob Nordestgaard får fint selskab på finalerunden. Han er sat i bold med den tidligere vinder på europatouren Emanuele Canonica. Den lille italiener er kendt for sine store drives, men Nordestgaard må ikke blive alt for imponeret, for der er at arbejde, der skal gøres.

 

Der er fire slag op til Holland i +4, to til Skotland og irerne på tredjepladen er et enkelt slag foran Danmark.

 

Individuelt har Martin Hansen også mulighed for at slutte på førstepladsen. Før de sidste 18 huller er han samlet tre over par og fire slag fra førstepladsen.

 

læs mere på golf.dk - tekst fra denne side

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »