Dansk Golf Union er "Tosset med golf"


Dato: 26. januar 2012

26. januar 2012

 

Hvad får man, hvis man tager ni kendte danskere, to profesionelle golftrænere og en bunke udstyr? Svaret er "Tosset med Golf" - et anderledes tv-program, hvor kendte danskere uden kendskab til golf skal dyste om, hvem der er den bedste på fairway og green og til at drive og putte. Værtsparret Tomas Villum Jensen og Uffe Holm, som begge selv er tosset med golf, vil guide seerne igennem de otte programmer, som sendes på TV3+ fra april 2012.

 

Der bliver således gang i den, når Adam Duvå Hall, Jonas Schmidt, Al Agami, Peter Palshøj, Kenny Alexandr, Malene Qvist, Anja Steensig, Mascha Vang og Marie Egede vælter dørene ind til Himmerland Golf og Country Club, hvor to protrænere skal forsøge at tæmme og uddanne de glade uprøvede amatører til toptunede golfspillere. I hvert afsnit skal deltagerne igennem en række golføvelser, som til slut i hvert program udmønter sig i en elimineringsrunde, som skal resultere i, at en af golfgæsterne skal tage hjem. De sidste to programmer står i den store finales tegn, hvor det hele skal afgøres på en rigtig 18-hullers golfbane på solskinsøen Gran Canaria.

 

-Jeg glæder mig meget til at se programserien, når den løber over skærmen i april, fortæller Morten Backhausen, direktør i Dansk Golf Union. Vi var ikke i tvivl om, at vi gerne ville være en del af dette program, da det viser golfen på en ny og anderledes måde. Golfsporten har den udfordring, at den altid skal forholde sig til en masse fordomme. Mange tror, at golf er en snobbet, dyr og elitær direktørsport, men faktum er, at golf er en sjov sport for alle, og det håber jeg programserien kan være med til at vise, fortæller Morten Backhausen, direktør i Dansk Golf Union.

 

Udover de glade amatører vil de to værter i hvert program spille en runde golf med to kendte golfspillere. Værtsparret skal blandt andet dyste mod dynedirektør Lars Larsen, multikunstner Leif Sylvester, skuespiller Dick Kaysø og operasanger Joakim Knopp, som alle vil deltage i en  venskabelig dyst, men som oftest ender med en anderledes straf til det tabende hold.

 

Fakta:

Programmet er skabt af produktionsselskabet "To the Moon", og er støttet økonomisk af Dansk Golf Union. Programserien består af otte programmer, som sendes på TV3+ i foråret. På sitethttp://foraar2012.tv3.dk/ kan du læse mere og se promovideoen.

 

For yderlige informationer:

 

Pressechef TV3, Søren Hedman, soren.hedman@tv3.dk, +45  40 57 97 15

Presseansvarlig DGU, Mikkel Nielsen, mhe@dgu.org, +45 22 55 89 73

 

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »