Dansk Golf Union får et bedre drive med Sixt


Dato: 7. maj 2013


6. maj 2013

Fra den 1. maj 2013 indtræder biludlejningsvirksomheden Sixt som officiel partner i Dansk Golf Union. Sixt er allerede en del af Golfers Only - et kreditkort, der kan anvendes overalt i verden og som kombinerer rabatter, fordele og unikke golfoplevelser.

 

- Vi har længe været på jagt efter en stabil partner, som kan servicere vores trænere og spillere, når vi har behov for udlejningsbiler, både i Danmark og under træningslejre i udlandet. Vi glæder os til samarbejdet og er sikre på, at Sixt kan levere den service og fleksibilitet, som vi har behov for, fortæller Jesper Skotte, direktør i DGU Erhverv.

Hos Sixt glæder man sig også over samarbejdet - og ser frem til at komme lidt tættere på golfsporten og en interessant målgruppe.

- Vi ser en rigtig god synergi mellem de danske golfspillere og Sixt. Golfspillerene har behov for billeje både i Danmark og udlandet, når de skal ud og svinge køllerne. Samtidigt er de generelt et kræsent folk, der stiller høje krav til produkter og virksomheder. Sixt sætter pris på, at der bliver stillet krav, og vi hjælper dagligt tusindvis af mennesker med at leje bil i hele verden, så de får præcis det, de ønsker, fortæller Henrik Isaksen, bestyrelsesformand hos Sixt i Danmark.


For yderligere informationer:

Jesper Skotte, salgsdirektør DGU Erhverv, jsk@dgu.org, +45 43 26 26 85
Mikkel Nielsen, kommunikationskonsulent, DGU, mhe@dgu.org, +45 22 55 89 73
Susanne Lindhage, PR-chef hos Sixt Danmark, sl@sixt.dk, +45 32 46 29 49

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »