DGU indgår hovedsponsoraftale med GE Money Bank


Dato: 6. december 2012

 

GE Money Bank bliver ny hovedsponsor for Dansk Golf Union. Aftalen træder i kraft ved årsskiftet og er indgået for en femårig periode. Begge parter ser frem til et frugtbart samarbejde, som vil bidrage til en fortsat udvikling af golf i Danmark som både elitesport og breddeidræt.

 

- Det er en stor glæde for Dansk Golf Union at have fået GE Money Bank som ny hovedsponsor. Vores dialog har gennem hele forhandlingsforløbet været præget af god kemi, konstruktive drøftelser og et fælles ønske om at tænke anderledes, og vores samarbejde er kommet i stand gennem udviklingen af et helt nyt forretningskoncept, siger Morten Backhausen, direktør i Dansk Golf Union.


Udover at GE Money Bank fra 2013 vil være synlig på Dansk Golf Unions landsholdstøj, materialer og meget mere, vil samarbejdet være koncentreret omkring et helt nyt MasterCard med et tilknyttet fordelsprogram kaldet Golfers Only. Kortet vil i 2013 blive tilbudt for 0 kr. til de godt 120.000 fuldtidsmedlemmer over 18 år i de danske golfklubber. Med Golfers Only-kortet som betalingsmiddel kan medlemmerne opnå attraktive rabatter på en række produkter, der knytter sig til deres golfspil bl.a. udstyr, rejser og ophold.


GE Money Bank glæder sig over at være ny hovedsponsor for Dansk Golf Union og til at kunne tilbyde de danske golfspillere et unikt fordelskort.


- Hos GE Money Bank er vi glade for at have indgået en samarbejdsaftale med Dansk Golf Union, som både omfatter et eksklusivt fordelskort og en attraktiv sponsoraftale. Vi ser mange fællesnævnere mellem Dansk Golf Union og GE Money Banks værdigrundlag. Specielt i forhold til etik og ansvarlighed, der er grundstenene hos os og General Electric, som GE Money Bank ejes af. General Electric er en af verdens største virksomheder og var blandt andet en af hovedsponsorerne ved sommerens OL i London, siger Henrik Fich, adm. direktør, GE Money Bank.


Dansk Golf Union og GE Money Bank ser frem til at præsentere detaljerne omkring Golfers Only-kortet for de danske golfspillere i begyndelsen af det nye år. Den nye hovedsponsoraftale får også positive ord med på vejen af Thomas Badura, direktør i sponsormarketing-virksomheden SponsorPeople:

 

- Sponsormarkedet de seneste år har været præget af øgede krav til indhold og prissætning, hvilket i mange tilfælde også har været en nødvendighed for at levere et tilfredsstillende afkast til sponsor. Derfor har det også gavnet Dansk Golf Union at arbejde målrettet med at skabe nogle nye kommercielle platforme, som kunne være interessante for en ny hovedsponsor. Ved at skabe et bredt samarbejde omkring et fordelskort har Dansk Golf Union og GE Money Bank taget første skridt på vej mod et nyt og mere innovativt sponsorarbejde.


For mere information kontakt venligst:


Morten Backhausen, direktør Dansk Golf Union 4326 2733
Mikkel Nielsen, presseansvarlig Dansk Golf Union 2255 8973
Henrik Fich, adm. direktør GE Money Bank 2093 7809
Henrik Stork, marketingdirektør GE Money Bank 6037 6831

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »