Golf-indsamling gav 50.000 til Kids Aid


Dato: 13. marts 2014

Signerede effekter fra blandt andre Thomas Bjørn, Thorbjørn Olesen og Rory McIlroy indbragte velgørenhedskroner på Danish Golf Show i februar.  

Det var tredje år i træk, at golfmessen i Herning og PGA of Denmark samlede ind til Kids Aid, der hjælper syge og handicappede børn med særlige behov. Denne gang blev resultatet en check på 50.000 kroner, som går ubeskåret til foreningens arbejde.

Især messens velgørenhedsauktion var et tilløbsstykke, og der blev budt flittigt på alt fra signerede drivere, bags og caps til golfrejser. Instruktør Tomas Villum Jensen var auktionarius og præsenterede de mange effekter, som var doneret af golfbranchen. Auktionens højeste hammerslag lød på en golfrejse, som blev budt op i 10.000 kroner.

Danish Golf Show fandt sted som en del af Ferie for Alle i MCH Messecenter Herning, og også andre steder på feriemessen blev der samlet ind til det gode formål. I Danmarkshallen blev der blandt andet gennemført en auktion over ferieophold, ligesom flere konkurrencer var med til at støtte op om Kids Aid.

Læs mere om Kids Aid på kidsaid.dk

 
Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »