Golf Plaisirs oplæg til 2022 Prorejser


Dato: 15. juni 2021

Kære proer,

Håber, at I har det godt og har travlt ude i klubberne.

Vi ser nu fremad mod lysere rejse-tider og har vores vinter/forår program til 2022 klar. Vedhæftet finder I oplægget og som vanligt, så har vi udvalgt nogle rejsemål, som vi mener har de rammer, som skal til for at I kan skabe end god rejse for jeres gæster. Skulle I have andre rejsemål i tankerne, så kan vi naturligvis også hjælpe med det.

På hvert rejsemål, så har vi allerede forbooket fly, hotelværelser, start- og træningstider, typisk til 24 personer per uge.

Prismæssigt, så er der på hvert rejsemål angivet en vejledende pris til jer, hvor I så lægger jeres gebyr/indtjening oveni. De er typisk baseret på faste afrejsedage (typisk weekend-weekend, så jeres gæster kan rejse og tage færrest mulige rejsedage). Skulle I ønske at rejse på alternative dage eller ændre indholdet i nogle af rejserne, så kan det naturligvis undersøges – typisk er prisstrukturen på rejserne sat op således, at vi kan ramme prisen og måske endda gøre det billigere.

På hvert rejsemål er der typisk 1 pro indregnet gratis ift. golf og ophold i enkeltværelse i prisen ved 7-10 gæster og endvidere så giver vi typisk flybilletten med ved 11 gæster (dette aftales ved booking af rejsen).

Når vi arrangerer jeres golfskole, så laver vi en poster, som I kan hænge op i klubben og maile ud til gæster. Samtidig kan der til hver tur laves en privat hjemmeside til turen, som kun jeres interessenter har adgang til. På denne hjemmeside er der et bookingmodul, hvor jeres gæster selv kan tilmelde sig. Tilmeldingerne kommer så direkte til os, vi fakturerer gæsten og efterfølgende udbetaler vi jeres indtjening på turen til jer.

Golf Plaisir – ”Det Trygge Valg”

Corona-pandemien har om nogen haft en påvirkning på rejsebranchen, og det har naturligvis også haft en betydning for os ift. at strukturere vores virksomhed. Vi er dog i den heldige situation, at vi er del af en stor og kapitalstærk organisation. Vores ejere har fra start af pandemien troet på os, hvilket har gjort at vi har kunnet tilbagebetale alle vores gæster med egne penge og ikke optage lån i Rejsegarantifonden eller andre steder. Lige nu er fleksibilitet noget af det vigtigste, og i al beskedenhed, så mener vi ikke, at nogen kan matche vores fleksibilitet – som eksempel, så har vi fri af/ombooking indtil 1. september på alle vores rejser, også golfskoler. Vi har modtaget mange positive tilkendegivelser for vores ageren i denne tid fra både vores pro-kunder og individuelle kunder og mener, at vi står stærkt fremadrettet.

https://golfplaisir.dk/aabent-koeb/

https://golfplaisir.dk/golf-plaisir-det-trygge-valg/             

Jeg vil i det næste stykke tid komme rundt i klubberne for at udlevere vores pro-blade, sige hej og snakke lidt rejser, hvis I har tid og lyst. I er naturligvis også altid velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Se mere i nednestående pDF fil:

pdf gp_dk_protours_2021_22low.pdf (4.2 MB)

 

Med venlig hilsen / Best regards

Kenneth Bloch-Egendal

Lersø Parkallé 112, DK-2100 København Ø, Denmark

Telephone: +45 3520 1919

Mobile: +45 4098 1698
Mail: kbe@golfplaisir.dk

www: www.golfplaisir.dk
Følg os på Facebook: · https://www.facebook.com/golfplaisirdk/

 

 

 

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »