Golf Professional Elev, The Scandinavian


Dato: 22. august 2017

Vi leder efter en kandidat, der ønsker sig en fremtidig karriere i golfindustrien, men ikke kun som spiller eller træner. Ideelt set søger vi et ungt menneske (mand eller kvinde), der kan indgå i korpsånden på The Scandinavian og én, som medlemmerne stoler på, glæder sig til at møde og tale med, og ikke blot en ung professionel, der er en god spiller. Som kandidat skal du forstå at indgå som en del af vores vision, og som med den rette uddannelse kan hjælpe os til at nå vores mål med forøgelse af medlemsskaren i takt med at bidrage til at opfylde de maksimale muligheder for internt salg.

Som golf proelev vil du blive en vigtig del af det team, der udgør The Scandinavian. Jobbet udspiller sig i en fleksibel hverdag, hvor der skal assisteres ved træning, medlemskab, golf services og opgaver i receptionen. Hver uge vil være forskellig fra den foregående. Som en fuldtidsmedarbejder i teamet bør du være præsentabel, serviceorienteret og i stand til at kommunikere positivt med alle.

Vi tilbyder dig et tre-årigt træningsprogram, som vil sikre, at din uddannelse gør dig fuldt kompetent på alle områder af et golfanlæg af international standard. Du vil derfor efter uddannelsen være klædt på til en højere position i golfindustrien. Du bør være opmærksom på, at forløbet eventuelt kan omfatte praktisk erfaring med udenlandske golfanlæg. Læs mere på vedhæftede jobbeskrivelse.

Ønsker du at høre mere om jobbet, er du velkommen til, at kontakte Golf Manager, Tuula Undall på tu@thescandinavian.dk eller mobil: 4051 2215.

Ansøgning skal sendes til:

Golf Manager: Tuula Undall

Mail: tu@thescandinavian.dk

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »