Golf i gymnastiksalene


Dato: 21. marts 2012

21. marts 2012

Det er projektet Golf i skolen, som bliver omdrejningspunktet i det nye samarbejde mellem Dansk Golf Union og Golfstore. Samarbejdet, som løber over en tre-årig periode, skal fokusere på at give alle unge mennesker en mulighed for at prøve golf og dermed leve op til Danmarks Idræts-Forbunds intention om at få mere alsidighed og kvalitet ind i idrætstimerne i folkeskolen. Dansk Golf Union uddanner hvert år mere end 300 lærer til at undervise i golf, samt står for udlån af mere end 100 golftasker til danske skoler og foreninger.

 

-Vi vil gerne give alle unge en mulighed for at prøve golf og satser derfor, sammen med Dansk Golf Union, på projektet Golf i Skolen. Vi skal have unge op af sofaen og væk fra deres Playstation og have dem til at røre sig. Og her er golfen en fantastisk sport, som bidrager til kammeratskab og sundhed, fortæller Lars Thonning, direktør i Golfstore.

 

Samarbejdet mellem Dansk Golf Union og Golfstore kommer til at betyde, at lærerne, som er på kursus, alle modtager et komplet golfsæt til en optimal undervisning i golf. På den måde håber Dansk Golf Union på at kunne sætte endnu mere golf på skoleskemaet.

 

-Med denne aftale med Golfstore har vi skabt et grundlag for at introducere golf til en  masse skoleelever over de næste tre år. Vi ser frem til samarbejdet og glæder os til at nå ud til endnu flere skoler og udbrede alle de positive værdier, der er i golf, til danske skoleelever, fortæller salgschef i DGU Erhverv A/S, Kenneth Bødker.

 

Læs mere om Golf i Skolen på:

/juniorgolf/rekruttering-af-juniorer/golf-i-skolen/baggrund

 

For yderlige informationer:

 

Mikkel Nielsen, kommunikationskonsulent, mhe@dgu.org, +45 22 55 89 73

Lars Thonning, direktør Golfstore, lars.thonning@golfstore.se, +46 (0) 40 42 95 00

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »