GolfBox: ”Det vi alle vidste, kan nu dokumenteres”


Dato: 7. juni 2018

 

Gennem de sidste 2,5 år har vores onlinebooking modul til golftrænere, GolfBox ProPlanner, blevet brugt flittigt af PGA proer i hele Skandinavien. Især i Danmark er der mange trænere der nyder godt at den frihed det giver at åbne op for indkommende bookinger i det tidsrum der passer dem bedst. Flere trænere siger at deres telefon ringer mindre, alt imens lektionerne booker sig selv. Samtidigt får klubben eller proen et komplet overblik over kalender og den økonomiske del af deres forretning. I de 175 klubber der bruger ProPlanner er der blevet booket over 155.000 lektioner og kurser de sidste 2,5 år. Proen har fået frigjort meget tid, idet at 75% alle deres bookinger bliver foretaget af golfspilleren online via GolfBox. Inden længe kan lektioner og kurser bookes via forsiden i GolfBox app’en.

Over 20.000 golfspillere i Danmark har haft registreret undervisning via GolfBox ProPlanner. Af ren nysgerrighed satte vi os for at finde ud af om man havde større chance for at sænke sit HCP, hvis man tager undervisning hos sin PGA træner.

Måden vi har gjorde det på:

Vi tog 20.000 danske golfspillere, som havde booket en eller flere lektioner i 2017 gennem ProPlanner, og sammenlignede deres HCP fra 1. januar ’17 med deres handicap d. 31. december ’17. Det gjorde vi for at se om chance steg for at sænke sit HCP, jo flere lektioner man tog. Vi holdt resultatet op mod 20.000 tilfældige golfspillere, som ikke havde haft nogle lektioner. Kontrolpersonerne er taget fra de samme klubber, altså der hvor træneren bruger ProPlanner.

Resultatet kan du se herunder:  

    

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »