GolfBox lancerer nyt livescoring modul


Dato: 22. august 2017

GolfBox har netop lanceret et helt nyt livescoring modul til deres turneringssoftware, der skal gøre det nemmere at sørge for livescoring under turneringer.

Turneringsmodulet fra GolfBox, der bliver anvendt til over 80.000 turneringer årligt over hele verden, har nu fået en meget unik tilføjelse. Efter en længere udvikling og udførlige test ved forskellige turneringer i ind- og udland, herunder blandt andet Ecco Tourens Pro-Ams, er GolfBox nu klar til at frigive modulet.

Det nye modul ”Spiller-scoreindtastning” gør det muligt for spillere i en turnering, via deres smartphone, løbende at indtaste hul scores, ude på banen, via et brugervenlig interface. Hertil kommer det at man via ens smartphone også kan følge direkte med på et live leaderboard under runden.

”Turneringer, som i dag bruger livescoring, har typisk mange frivillige til at sikre løbende resultater ude på banen. Forventningerne til opdatering af scores under en turnering er stigende, og med knaphed på frivillige ressourcer i mange klubber, vil det nye modul kunne frigive nogle frivillige hænder, som kan bruges på andre områder… det er i hvert fald en af årsagerne til det nye modul”, udtaler adm. direktør for GolfBox, Christian Færgemann.

Christian Færgemann tilføjer, ”Vi ser også nogle udvidende muligheder for klubberne at aktivere modulet til Company Days eller lignende for at tilbyde deltagerne en ny oplevelse, og da vi har en funktion der skjuler de 3 sidste huller, kan man stadig bevare spændingen indtil præmieoverrækkelsen”.

Spiller-scoreindtastning vil også kunne lette turneringsledernes arbejde efter runden, da scores allerede er tastet ind, hvilket vil være en lettelse af kontrolarbejdet med scorekort for de fleste turneringsledere.

Når funktionen er slået til i en turnering, vil alle spillere få tildelt en unik 7-cifret spillerindtastningskode i forbindelse med at startlisten bliver lavet. Den kan sendes via SMS eller e-mail, og kan også printes på de individuelle scorekort, hvis man vælger i givent scorekortformat. Via browseren på ens smartphone bruges koden til at åbne en indtastningsside, hvor spilleren kan indtaste scores for hver enkelt spiller i samme bold. Simpelt og enkelt.

Indtil videre er modulet udviklet til turneringer af typen "slagspil", som udgør 98% af alle turneringer som afvikles i GolfBox. Yderligere formater forventes at blive tilføjet i en senere update.

Det skal slutteligt nævnes at modulet er en helt gratis update, som netop i dag er blevet tilgængelig for GolfBox’s klubber og turneringskunder.

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »