GolfBox ProPlanner


Dato: 5. marts 2020

Sæsonen står for døren og golfspillerne begynder at dufte græs. De er klar til at komme i gang, men skal måske have banket lidt rust af. Her kommer PGA proen ind i billedet. Er du klar? Det er vi hos GolfBox ProPlanner.

Proerne har taget ProPlanner til sig som et dagligt arbejdsredskab
ProPlanner bruges efterhånden i 9 forskellige lande, heraf mere end 150 forretningsenheder i Danmark, Sverige og Norge alene og samlet set flere end 400 proer. Antallet af lektionsbookinger har rundet en kvart million. Antallet af kurser har rundet 40.000 med mere end 100.000 deltagere.

ProPlanner er fleksibelt og kan skrædersys til de fleste scenarier i de forskellige klubber
Det er muligt at differentiere mulighederne for booking mellem lektioner og kurser. Ønsker man eksempelvis online booking af kurser og personlig booking af lektioner, eller omvendt, kan systemet også sættes op til det.

Ca. 80% af alle bookinger af lektioner og kurser foregår online af spilleren selv. Det er ikke ensbetydende med at træneren mister den nære kontakt til spilleren. Mange vælger at lade spilleren betale direkte til proen når de kommer, hvilket giver mulighed for mersalg, kombineret med muligheden for mersalg efter lektionen/kurset.

De 20% som bookes manuelt, er primært trænere som fortsat ønsker at spilleren skal kontakte dem for at booke tider. Og det kan også sagtens lade sig gøre i ProPlanner.

Booking af træning er lige ved hånden
ProPlanner har sin egen app og er også integreret med GolfBox App, som spillerne i forvejen bruger til registrering af scores, booking af teetimes, tilmelding til turneringer mm.

Fuld integration til egen hjemmeside
Integrering af ProPlanner på egen hjemmeside kræver ikke meget arbejde, og ny feature på dette område har gjort det endnu nemmere at guide spillerne frem til booking.

Systemet bliver løbende forbedret med ny features og optimeringer
En af de nye features er muligheden for at skræddersy sidehoved, sidefod og indhold i de mails som sendes ud til spillerne ifm. booking, information etc. Det er nu muligt at tilføje eget logo, klublogo, tekst mm. i de autogenererede mails som sendes til spilleren, og på den måde personliggøre indholdet mere til egen forretning eller klub.

Opret en gratis prøvelicens
Husk man kan oprette en gratis prøve licens uden nogen form for bindinger på golfbox.net.

Så hvad venter du på? Vi ses i GolfBox ProPlanner universet!

GolfBox

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »