Golfens årsmøde - Ny formand og ny miljøpris


Dato: 19. marts 2014

19. marts 2014

 

Ny formand til Dansk Golf Union og Golfsportens Miljøpris. Selvom dagsordenen indeholder meget andet, når Dansk Golf Union lørdag indkalder til årligt repræsentantskabsmøde i Korsør, så er der ikke tvivl om, at mange blikke vil være rettet på den afgående Søren Clemmensen, og hvem der skal overtage formandskabet efter ham, samt hvilken klub der vinder Golfsportens Miljøpris og en check på 75.000 kr.

 

Traditionens tro bliver repræsentantskabsmødet indledt med et temamøde fredag aften. Her er der mulighed for at høre Dansk Golf Unions formand Søren Clemmensen og direktør Morten Backhausen redegøre for kommende udfordringer og status på året der gik. Dansk Golf Union vil også præsentere deres nye rekrutteringsværktøj "Golfspilleren i Centrum". Temamødet vil bestå af konkrete bidrag fra de danske golfklubber, herunder vil Mollerup Golf Club fortælle om at kunne påvirke sine rammebetingelser og Roskilde Golfklub vil informere om deres erfaringer med Dansk Golf Unions "Anbefalinger til god klubdrift".

 

- Temamødet er vores årlige begivenhed, hvor vi sammen med klubberne behandler aktuelle emner inden for golfverdenen. Her har vi mulighed for at præsentere nye tiltag, forme nye ideer og modtage input fra de enkelte klubber, som i sidste ende er med til at sikre en god drift ude i klubberne. Programmet i år består af en kombination af indlæg fra Dansk Golf Union og indlæg fra klubber, som i løbet af året har implementeret nye strategier eller skabt bemærkelsesværdige initiativer. Derudover er temamødet også en kærkommen mulighed for klubberne til at netværke og skabe nye idéer, fortæller Morten Backhausen, direktør i Dansk Golf Union.

 

Ny bestyrelse og formand
Efter otte år som formand i Dansk Golf Union har Søren Clemmensen valgt ikke at genopstille. Det betyder, at der i år både skal vælges nye ansigter til bestyrelsen og ikke mindst findes en ny formand på det efterfølgende bestyrelsesmøde.

 

- Det kommende repræsentantskabsmøde er mit ottende og sidste som formand, da jeg har besluttet ikke at genopstille til bestyrelsen. Det er ikke med glæde, jeg har taget den beslutning, men beslutningen er helt min egen. Jeg mener tiden er inde til at lade andre komme til. Jeg vil ikke vente til den dag, hvor andre måske fortæller mig, at tiden er inde. Den beslutning vil jeg gerne træffe selv, fortæller Søren Clemmensen, formand i Dansk Golf Union.

 

Golfsportens Miljøpris
På lørdagens repræsentantskabsmøde skal vinderen af Golfsportens Miljøpris for første gang findes. Prisen uddeles af en komité bestående af repræsentanter fra Dansk Golf Union, Friluftsrådet, DIF, Danmarks Naturfredningsforening, Miljøstyrelsen og Dansk Greenkeeper Forening som hvert år vil uddele prisen til den golfklub, som har formået at sætte miljøarbejde på dagsordenen på den ene eller anden måde. I alt 16 klubber valgte at indsende en ansøgning, og feltet er siden hen blevet skåret ned til tre klubber. De sidste 14 dage har man på Golf.dk kunnet se en præsentationsvideo fra Furesø Golfklub, Viborg Golfklub og Hørsholm Golf A/S, som udgør finalefeltet. Prisen uddeles af kontorchef Sonja Canger fra Miljøstyrelsen, som vil overrække prisen til en af de tre finalister.

 

Repræsentantskabsmødet afholdes på Comwell i Korsør lørdag den 22. marts og Dansk Golf Union vil gerne invitere pressen til at deltage. For nærmere information og akkreditering kontakt venligst Mikkel Nielsen, presseansvarlig Dansk Golf Union, mhe@dgu.org, 22 55 89 73.

 

Program kan hentes her

 

Morten Backhausen, direktør, DGU, mob@dgu.org, +45 20459323
Mikkel Nielsen, presseansvarlig, DGU, mhe@dgu.org, +45 22558973

 
Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »