GolfPromote arrangerer Wilson Staff PGA Teachers Championship


Dato: 8. februar 2012

Mere professionelt

DM for klubproer

 

Sponsorat med Wilson Staff sikrer årets mesterskab mere synlighed

 

Det årlige danske golfmesterskab for A-proer (klubtrænere), deres pro-assistenter/elever og seniorproer bliver i år mere interessant end hidtil, fordi mesterne i disse tre kategorier kåres i forbindelse med Ecco Tour-turneringen Freja PGA Championship, hvor også både den danske PGA-mester og totalvinderen af amatørernes Royal Tour findes. Med andre ord bliver der tale om tre turneringer i én i dagene 19.-21. september.

 

- Vores klubproer, assistenter, elever og seniorproer har udtrykt ønske, at deres interne DM bliver professionaliseret, og dét ønske realiserer vi gennem en nytegnet sponsorat med den danske importør af Wilson Staff udstyr, Amer Sport, fortæller PGA-formanden Alvah Routledge. – Wilson Staff sponsoratet betyder bl.a., at der spilles om en samlet præmiesum på 50.000 kroner.

 

Lars Lørup, produkt- og salgschef i Amer Sports Danmark Aps: - Klubproerne fortjener et mere professionelt DM, og dét får de virkelig med sammenkoblingen med Ecco Tour-turneringen med f.eks. udførlig resultatformidling både på banen og på nettet. Vi ser vores sponsorat som en god investering i fremtiden, fordi der er næppe tvivl om, at DM-feltet af klubproer i år bliver større end nogensinde, og at vi dermed møder flere klubproer, som vi hidtil ikke har haft kontakt med forretningsmæssigt.

 

Ekspert-arrangør

 

Til det mere professionelle image hører også, at PGA opgiver selv at arrangere  klubproernes DM. Dét gør i stedet den største danske ekspert i den retning, GolfPromote, der i en årrække har arrangeret hele Ecco Tour’en. Faktisk var den hovedmanden bag GolfPromote, Flemming Astrup, som fødte ideen om at sammenlægge klubpro-DM sammen med Freja PGA Championship - med omgående accept fra Alvah Routledge og den øvrige PGA bestyrelse til følge. Det fælles fodslag medfører sandsynligvis, at 70 procent af spillerne i Freja PGA Championship bliver danske, fordi et halvt hundrede klubproer formentlig tilmelder sig.

 

Mens Freja PGA Championship spilles over tre runder på Old Course i Himmerland Golf & Country Club, løber klubpro DM kun over to runder (19.-20. september). Amatørernes Royal Tour-finalister indgår ligesom klubproerne i det samlede felt til Freja PGA Championship, og dét betyder, at en klubpro - hvis han spiller godt nok - faktisk kan vinde to mesterskaber og en masse penge, idet præmiesummen i Freja PGA Championship lyder på hele 350.000 kr.

 

Forsvarende klubpro-mester er i øvrigt Jakob Borregaard, Sæby.

 

Foreløbig har Amer Sports/Wilson Staff tegnet kontakt for klubpro-DM i år - med option på endnu et år.

 

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »