GolfQuis app


Dato: 15. december 2017

Et af vores Henrik Bergqvist, har været med til udvikle en GolfRegelApp, GolfQuis, i samarbejde med Dansk Golf Union.

GolfQuis er en gratis app, der har til formål at få medlemmerne ude i klubberne til at interessere sig mere for at lære golfreglerne.

Mange synes, reglerne er for svære at sætte sig ind i og opgiver næsten inden, de er kommet i gang. Resultatet er, at de laver deres egne regler.

Appen tager udgangspunkt i Benjamin Franklins berømte citat:

“Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn.”

Reglerne skal leges ind. I GolfQuis quizzer man mod sig selv, mod en anden eller mod en hel masse andre.

Man får sit eget GolfRegelHandicap og efterhånden, som man arbejder sig ned i handicap, åbner nye og sværere kategorier. Når man quizzer mod andre, får man spørgsmål i sin ”egen” kategori, så også her virker handicappet meget lig det, man har på golfbanen. Man kan også lave turneringer, hvor f.eks. herreklubben, eliteholdet eller hele klubben for den sags skyld kan deltage.

Alle proer tager en regeleksamen i forbindelse med uddannelsen, og det kan også være rart at få genopfrisket lidt af stoffet. For PGAs medlemmer kan appen også være et godt redskab overfor klubbens medlemmer, f.eks. juniorerne og elitespillerne, så de kan opfordres til at lære reglerne bedre. Når de spiller i divisionsturneringen og andre turneringer opstår der tit regelspørgsmål og det er rart at kende dem i sådan en situation. Der kan med sikkerhed spares slag på banen, når man kender reglerne.

Appen kan downloades på både Googleplay og appstore. http://golfquis.com/golfquis_play/

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »