Kendt dansk politiker i Dansk Golf Unions bestyrelse


Dato: 26. marts 2012

25. marts 2012

De 186 danske golfklubber var i weekenden indbudt til Dansk Golf Unions årlige repræsentantskabsmøde på Hotel Comwell Grand Park i Korsør. Ved mødet, der foregik i en god og positiv ånd, blev den konservative toppolitiker Helge Adam Møller valgt som suppleant til bestyrelsen.

 

Repræsentantskabsmødet blev indledt lørdag formiddag med formand Sørens Clemmensens beretning, og herefter blev der uddelt en række hæderspriser. Dansk Golf Unions tidligere formand Morten Winther modtog den fornemste af slagsen, Sølvuret, for sin indsats med at sætte arbejdet med at begrænse brugen af pesticider på golfbanerne på dagsordnen, og de to landsholdsspillere Daisy Nielsen, Frederikshavn og Emil Søgaard, Ikast modtog Bella Prisen og 10.000 kr. hver. Herefter blev de indkomne forslag fra bestyrelsen og klubberne behandlet, og Dansk Golf Unions budget for 2012 blev godkendt af forsamlingen.

 

Bjarne Winther havde valgt at udtræde af bestyrelsen, men da der var tre opstillede kandidater til de to suppleantposter, måtte der kampvalg til, før den nye bestyrelse var på plads. Jacob Thomsen genopstillede, og herudover stillede Helge Adam Møller og Jesper Billund op. Da stemmerne var talt op kunne forsamlingen ønske Jacob Thomsen tillykke med genvalget og byde Helge Adam Møller velkommen i bestyrelsen.

- Golf har altid været en stor del af mit liv, og nu hvor jeg lidt mere tid tilovers, glæder jeg mig til at være med til at bidrage positivt til golfudviklingen i Danmark. Især ser jeg frem til, at kunne være med til at sætte miljøet endnu mere på dagsordenen. Vi skal blive ved med at være foregangsland og forsætte den positive dialog med politikerne og Miljøstyrelsen. Desuden skal vi sikre, at flere kommer i gang med at spille golf. Vi skal have flere ældre og unge ud på golfbanen - og gerne sammen. For golf er den eneste idræt, hvor tre generationer kan spille og konkurre sammen, fortæller Helge Adam Møller.

Traditionen tro blev der aftenen før repræsentantskabsmødet afholdt temamøde, og i år var emnerne den kommende lovgivning på pesticidområdet, fordele og ulemper for klubberne ved greenfee rabataftaler, samt præsentation af Dansk Golf Unions markedsføringskampagne "Golf smitter", der i 2012 skal tiltrække endnu flere nye til golfsporten.

 

For yderlige informationer:

Mikkel Nielsen, kommunikationskonsulent DGU, mhe@dgu.org, +45 22 55 89 73

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »