Marc Warren vandt Made in Denmark


Dato: 18. august 2014

Det blev ikke til dansk sejr ved første udgave af Made in Denmark. Skotske Marc Warren satte hele feltet til vægs, og med en finalerunde i 68 slag, tre under par, sluttede Warren i samlet ni under par, to slag bedre end Bradley Dredge.

 

Thomas Bjørn blev bedste dansker som nummer fire, mens Thorbjørn Olesen og Lasse Jensen delte syvendepladsen.

 

En lykkelig Marc Warren tog sig efter runden tid til de mange frivillige, fans og andre interesserede, inden han kommenterede på sin sejr i pressecentret.

 

Warren: Som at spille en major
- Det var en fantastisk uge. Jeg er virkelig glad, og det var dejligt endeligt at komme over målstregen, sagde Marc Warren, der, efter syv års sejrstørke, endelig fik snøret sækken igen.

- Nøglen til succes i denne uge var min driver. Jeg drivede bolden rigtigt godt, og det er grunden til, at jeg sidder her nu, tror jeg, uddyber Warren, inden snakken går på den vanvittige stemning, der har præget Made in Denmark hele ugen.

- Det var utroligt. Lige fra første slag torsdag, har stemningen været fantastisk, og det har virkelig været sjovt, fortsætter skotten, inden han sætter fokus på det hul 16, som hele European Tour snakker om netop nu.

- Det var helt vildt. At komme op ad bakken til sådan en jubel. Jeg kommer lige fra US PGA Championship, og der var helt samme major stemning over det her, siger Warren om hullet, hvor selv

Thomas Bjørn søndag måtte forevige den euforiske stemning med en selfie.

- Hvis et hul nogensinde har gjort sig fortjent til, at man stiller sig op og tager selfies, så er det i hvert fald det hul, griner Warren på pressemødet.

 

Med sejren løber Marc Warren også med førstepræmien på 250.000 euro eller 1.800.000 kroner.

 

Selvom det ikke blev til dansk sejr ved Made in Denmark, så lykkedes det alligevel at få hele tre danskere i top-10. De otte danskere, der klarede cuttet, sluttede således:

4. Thomas Bjørn (-3)

7. Lasse Jensen (-2)

7. Thorbjørn (-2)

15. Søren Kjeldsen (par)

22. Andreas Hartø (+1)

61. Morten Ørum Madsen (+8)

70. Rasmus Hjelm (+9)

76. Nicolai Kristensen (am) (+11)

 

Du finder resultatet af Made in Denmark her.

 
Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »