PGA of Denmark og Capto Golf indgår samarbejde


Dato: 15. juli 2019

PGA of Denmark og Capto Golf har indgået en 2-årig samarbejdsaftale.

"Capto er en state of the art putting sensor, som måler puttet med stor nøjagtighed. Capto systemet giver PGA træneren mulighed for at registrere puttedata fra spilleren, under naturlige forhold. Det giver træneren mulighed for at gå i dybden med putteteknikken, da han får data som er umulige at fange med det blotte øje eller 2-D videooptagelse Capto præsenterer de registrerede data på en meget visuel måde, som gør det nemt for eleven at forstå hvad træneren taler om. Capto er et meget mobilt og alsidigt redskab som alle trænere med interesse i putting kan have glæde af", fortæller Jochem Burghouts fra Capto Golf.

Samarbejdet består i et partnerskab, hvor Capto Golf tilbyder PGA’s medlemmer uddannelse i systemet, ligesom PGA´s elever bliver uddannet i at anvende Capto systemet under deres skoleophold.”Det passer godt ind i vores uddannelses strategi, at have fået Capto Golf som samarbejdspartner, og vi ser frem til at vores medlemmer får denne mulighed”, siger Steffen Jacobsen, Sekretariatsleder for PGA of Denmark.

”Der kommer hele tiden nye muligheder til, i forhold til at forbedre undervisningen. Samarbejdet med Capto Golf er med til at holde vores medlemmer på forkant med udviklingen,” fortsætter han.

Jochem Burghouts fra Capto Golf, er også glad for den nye samarbejdsaftale med PGA of Denmark.

”Vi får stor ros for vores system, og vi glæder os til samarbejdet med PGA’s medlemmer, som giver dem nye muligheder i deres undervisning omkring putting. Vi er stolte over at PGA of Denmark har valgt os som deres samarbejdspartner og vi ser frem til at møde medlemmerne til vores fælles uddannelsesdage”, udtaler Jochem Burghouts.

 

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »