PGA of Denmark og Kinexit indgår samarbejde


Dato: 4. juli 2022

Som PGA træner er udvikling af elevernes evne til at slå bedre og mere stabile golfslag, baseret på en overordnet forståelse af elevens teknik, fysiske formåen og udstyr. Hver af dem er afgørende for at skabe den bedste løsning for hvert individ. Uanset elevens udgangspunkt, er der altid en løsning. Alle spillere kan forbedre deres evner uanset køn, alder eller handicap.
Vi har derfor indgået et partnerskab med Kinexit og brandets forskellige løsninger indenfor Golf Fitness. Kinexit er en svensk-amerikansk virksomhed, der tidligt så behovet for at opbygge et funktionelt og fleksibelt link mellem trænere og elever vedrørende fysisk træning på golfmarkedet. Virksomheden er i dag repræsenteret i Sverige, Danmark, Norge, Holland og USA. Samarbejdet med Kinexit giver PGA træneren mulighed for at gå et skridt videre med sine tilbud til eleverne.
"I løbet af de sidste to sæsoner har vi fokuseret meget på nyetableringer og partnerskaber med svenske trænere og akademier. Takket være vores samarbejde med Golfstore blev vi inviteret til at tale på Danish Teaching Summit for PGA Professionals sidste år. Dette skabte en del interesse og nysgerrighed omkring golf fitness blandt PGA of Denmarks medlemmer. Mobilitet og balance er grundlæggende faktorer i et funktionelt golfsving, men resultaterne kan stagnere, når elever lider af stivhed eller smerter. Med Kinexit kan professionelle opdage fysiske begrænsninger. Baseret på elevens resultater vælger Kinexits avancerede algoritmer personlige og effektive øvelser til at forbedre spillernes fysiske færdigheder, siger Chris Månsson - CEO Kinexit."
Som en del af den nye partnerskabsaftale får PGA of Denmarks medlemmer mulighed for medlemspris på Kinexit abonnementet.
Køber du en standard pakke betaler du kun for en starter pakke det første år. Køber du en Pro pakke betaler du kun for en standard pakke det første år.
I løbet af året bliver der mulighed for at lære mere om Kinexit til et par seminar dage.
Vil du læse mere om Kinexits løsninger, kan du gå til www.kinexit.com

 

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »