PGA Range2Green træningsapp


Dato: 6. april 2022

PGA of Denmark præsenterer nu PGA Range2Green appen, som er ny gratis træningsapp, med mere end 200 spændende træningsøvelser.
Der er mange som er verdensmestre på træningsbanen, men som har svært ved at overføre træningen til spillet på banen.
Appen og øvelserne er designet med det ene formål for øje, at gøre det sjovere og mere effektivt at træne.
Du kan score point i de forskellige øvelser og dermed konkurrere med dig selv og dine kammerater og samtidig se om du forbedrer dig. Ved at træne på denne måde, får du gjort din træning mere realistisk i forhold til dit spil på banen og det bliver derfor nemmere at tage forbedringerne med på banen.
I PGA Range2Green appen finder du øvelserne delt op i 9 forskellige kategorier. Derudover ligger øvelserne fra DGU´s short Game test og øvelserne fra det norske NXT LVL system også tilgængelige i appen, med mulighed for at score point.
Der er øvelser til driving rangen, indspils området og putting greenen. Når du klikker på den enkelte øvelse, får du en beskrivelse af øvelsen så du ved præcis hvad du skal gøre. Her er også beskrevet hvordan du taster din score ind.
Den gratis PGA Range2Green app kan downloades i App Store og Google Play. Når du har downloadet appen, skal du signe up, så er du klar til at gøre din træning mere sjov og effektiv.
Vi har købt og tilrettet en app som ejerne ikke havde nok midler til at få markedsført. Den er derfor pt. på engelsk, men vi arbejder på at få den oversat til dansk.
Vi sender pressemeddelelse ud i dag og præsenterer også appen på vores PGA of Denmark Facebookside. Du må meget gerne gå ind på vores officielle Facebookside og like og dele opslaget, så vi rammer så mange golfere som muligt.

               

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »