PGA gør en forskel


Dato: 16. februar 2012

PGA gør en forskel

 

Det er vigtigt, at du som ny golfspiller kommer rigtigt i gang med det det svære spil, som golf vitterligt er. Ellers holder din interesse måske kun en kort tid. Den bedste starthjælp, du kan sikre dig, er at konsultere din PGA-uddannede klubtræner. Han/hun gør virkelig en forskel sammenlignet med al anden, uautoriseret hjælp fra en ikke-uddannet træner eller fra en velmenende, men måske ikke velvidende klubkammerat.

 

Det er ikke tilfældigt, at PGA of Denmark har et slogan med ordlyden »Making a Difference.« Kun en klubtræner med den officielle PGA-uddannelse besidder den erfaring og viden, der sikrer dig den rette tilgang til golfspillet og gør dig til en habil spiller på forholdsvis kort tid, hvis du følger hans/hendes råd. Det gælder både med hensyn til at vælge de rigtige køller og til at svinge dem rigtigt.

 

PGA-trænernes ekspertise stammer først og fremmest fra den 3-årige uddannelse, som er udarbejdet i samarbejde med Dansk Golf Union og ISI (Idrætsskolerne Ikast), hvor PGA-uddannelsen rent fysisk foregår. Ingen anden uddannelse i den danske trænerverden er så lang som PGA-uddannelsen, som bl.a. derfor sikrer, at  DGU-klubbernes medlemmer får en optimal og professionel indføring i det både teknisk og fysisk betonede golfspil.

 

PGA of Europe har godkendt den danske uddannelse, og dermed har en uddannet dansk PGA-træner mulighed for at søge job i samtlige lande under PGA of Europe.

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »