PGA øger profileringen af foreningens medlemmer


Dato: 16. februar 2012

PGA’s støtte til bedre profilering af foreningens medlemmer

 

PGA of Denmark vil gerne være endnu mere synlig i den danske golfverden og har derfor valgt at støtte forskellige turneringer og begivenheder økonomisk. Dét gælder først og fremmest den populære, professionelle Ecco Tour, som de senere år har udviklet flere danske talenter så meget, at de har spillet sig videre til European Tour.

 

Dertil kommer, at PGA selv arrangerer/støtter en række mindre danske turneringer, som fremmer mulighederne for danske spillere, der endnu ikke har adgang til f.eks. Ecco Tour. Dét gælder diverse Pro-Am turneringer, DM for klubproer, assistenter og elever, Teachers’ Tour og Playing Ability-turneringer.

 

Derudover yder PGA tilskud til TV3+-programmet »Tosset med golf« med golfentusiasterne - og kendisserne - Thomas Villum Jensen og Uffe Holm som værter. De skal i løbet af en enkelt udsendelse lære andre kendisser - uden kendskab til spillet - at slå til en golfbold og efterfølgende lade dem konkurrere med hinanden.

 

PGA ser sin økonomisk støtte til programmet som en større og mere synlig profilering af foreningen og dens medlemmer. Ikke mindst fordi alle udsendelserne optages i Himmerland Golf & Country Club, som PGA i årevis har samarbejdet med.

 

I forvejen støtter PGA også en anden golfbegivenhed, der tiltrækker sig stor opmærksomhed. Det gælder den årlige »Golfens Dag,« hvor de danske golfklubber holder åbent hus i håb om at kapre nye medlemmer
Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »