PGA of Denmark hædrer årets trænere


Dato: 7. marts 2013

I forbindelse med den årlige generalforsamling i PGA of Denmark, der fandt sted mandag aften på Himmerland Golf & Spa Resort, uddelte man tre hæderspriser.

 

Lars Nysøe, Værløse Golf Klub, blev Årets træner. Han er, ud over at være en dygtig og meget afholdt træner for medlemmerne i den nordsjællandske golfklub, især kendt som 'manden bag' Danmarks største golftalent, Thorbjørn Olesen.

 

Thomas Poulsen blev Årets gazelle. Han arbejder med talentudvikling af særligt unge, lovende golfspillere på Idrætsskolen i Ikast samt i Dansk junior Golf Academy, og han varetager også en funktion som assisterende landstræner i DGU-regi.

 

Andreas Kali blev Årets elev. Han er golftrænerelev i Hjortespring Golfklub under head pro Anders Danielsen, og har på fineste vis formået at tage springet fra talentfuld tourspiller til dygtig og ansvarsbevidst træner.

 

Alle tre modtagere fik rejsegavekort på kr. 5.000 sponsoreret af PGA of Denmarks officielle rejsepartner green2green.

 

Kåringerne fandt sted i forbindelse med det årlige Titleist uge 10 seminar, hvor små 100 medlemmer af PGA of Denmark er samlet til tre dages efteruddannelsesseminar. Det er 10. år i træk, at Titleist er hovedsponsor for seminaret.

 

På vegne af PGA of Denmark,

Morten Buckhøj

 

Foto til fri afbenyttelse er taget af Mats Björkman.

 

Årets elev

 

Årets gazelle

 

 

Årets pro

 

 

Årets gazelle

 

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »