PGA of Denmark hædrer medlemmer


Dato: 7. marts 2012

PGA of Denmark hædrer medlemmer

 

PGA of Denmark afholdt mandag aften sin generalforsamling i forbindelse med det årlige PGA Titleist uge 10 seminar i Himmerland Golf & Country Club.

 

I forbindelse med den efterfølgende festmiddag blev Årets Gazelle, Årets Elev og Årets Pro kåret. Kåringerne er sponsoreret af PGA’s rejsepartner Green2Green, og vinderne blev præsenteret af Peter Grindsted, direktør for green2green.

 

Prisen som Årets Gazelle gives til den pro, der gennem året har gjort mest for at efteruddanne sig. Den blev tildelt Mark Gates, Haderslev Golfklub. I motivationen hedder det blandt andet, at Mark Gates har gennemført en diplomuddannelse indenfor ledelse til topkarakter.

 

Årets Elev blev 31-årige Morten Hedegaard fra Frederikssund Golfklub. Han udmærker sig ved både at være fagligt dygtig og en god kammerat. Sideløbende med sit arbejde i Frederikssund Golfklub, spiller Morten Hedegaard på Ecco Tour.

 

Årets Pro blev kåret for første gang, og hæderen blev tildelt Marcus Brown fra Aalborg Golf Club. Marcus Brown er en ledende skikkelse i PGA’s uddannelsesforløb og underviser kommende proer, sideløbende med at han varetager jobbet som head pro i en af landets største og mest hæderkronede golfklubber.

 

Det er PGA’s medlemmer, der har indstillet kandidaterne til årets pro, og de øvrige to nominerede var Robert Kristensen, Himmerland Golf Klub og Magnus Landstrøm, Ree Golf.

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »