PGA of Denmark indgår partneraftale med Golfstore


Dato: 4. juni 2014

 

PGA of Denmark har indgået en flerårig aftale med Golfstore, som betyder at detailvarekæden indgår som partner for udvikling af efteruddannelse af medlemmerne, bliver PGA’s officielle retailpartner samt træder ind som medsponsor for klubproernes DM.

 

Den nye aftale betyder en styrkelse af PGA of Denmark specielt på uddannelsesområdet, som foreningen i forvejen satser stærkt på.

 

En fagligt kompetent træner er en af de vigtigste faktorer for at nye medlemmer kan lære spillet, udvikle sig og blive i golfsporten. Aftalen med Golfstore forventes at samle og styrke medlemmernes faglighed samt fastholde deres eget engagement i spillet.

 

”Denne aftale med Golfstore er vi meget glade for at kunne indgå. Golfstore har eksisteret i mange år og er drevet af tidligere PGA medlemmer, som alle kender til værdierne i golfen. Golfstore er en af de største golfindkøbskæder i Europa, og med dette samarbejde har PGA mulighed for at videreuddanne sin medlemmer til de krav, der stilles til nutidens PGA træner,” siger Alvah Routledge, formand for PGA of Denmark.

 

Også Lars Thonning, der er VD for Golfstore, er glad for aftalen:

 

”Vi er vældigt glade for vort nye samarbejde med PGA of Denmark, som vi tror, kommer til at begunstige alle, og ikke kun dem, der driver shop. Vi ønsker at bidrage til et kompetenceløft i form af uddannelse og en styrket konkurrencekraft for alle PGA medlemmer, og vi ser frem til et langt og givende samarbejde,” siger han.

 

Golfstore blev stiftet i 1973 af 30 professionelle golftrænere, og findes i dag udover i Danmark og Sverige, også i Norge, Tyskland, Holland og Østrig.

 

For yderligere kommentarer, kontakt Alvah Routledge på telefon 2245 1956

 

På vegne af PGA of Denmark,

Morten Buckhøj

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »