PGA of Denmark og Galvin Green forlænger samarbejdet


Dato: 19. juni 2012

PGA of Denmark og det svenske beklædningsmærke Galvin Green har forlænget de seneste tre års samarbejde med yderligere tre år, gældende frem til og med 2015.

 

Der er tale om et sponsorat, hvor Galvin Green støtter PGA of Denmark økonomisk, og tilbyder PGA’s medlemmer beklædningspakker med logobeklædning til en særligt fordelagtig pris.

”Samarbejdet med Galvin Green har været meget tilfredsstillende, og det er en stor glæde for os, at vi nu kan fortsætte det i de næste tre år,” siger Alvah Routledge, formand for PGA of Denmark.

 

”Vores medlemmer har taget rigtigt godt imod de pakketilbud, som vi har fået, og for os er det vigtigt, at vi er godt klædt på, når vi tilbringer 12 timer dagligt på træningsbanen i al slags vejr.”

 

Også Galvin Green er tilfredse med, at det tætte samarbejde med PGA of Denmark nu fortsætter tre år frem. Simon Denwers, Salgschef, Galvin Green i Danmark siger: ”Samarbejdet med PGA har været en succes for Galvin Green, så det lå lige til højrebenet, at forlænge aftalen med yderligere tre år. Vi har fået rigtigt meget goodwill på samarbejdet, og har haft succes med at få fat i den almindelige golfspiller gennem de professionelle trænere.

Samtidig har det øget Galvin Greens synlighed på markedet, at næsten alle PGA-trænere går i vores tøj. Vi har haft en rigtig positiv fremgang på det danske marked de senere år, og en stor del af den fremgang kan vi takke samarbejdet med PGA for.”

 

Galvin Green er Skandinaviens førende producent af højkvalitets performance beklædning til golfspillere. Hovedkvarteret ligger i Sverige, hvor det er golfspillere, der designer til golfspillere. Selskabet har siden 1997 været ISO 9001 certificeret.

 

PGA of Denmark fejrer senere på året 40 års jubilæum. Det er de professionelle golfspilleres forening og tæller ca. 320 medlemmer, fordelt på både professionelle golftrænere og tour professionelle.

 

Kontakt Alvah Routledge, PGA of Denmark, 2245 1956 eller Simon Denwers, Galvin Green Danmark, 2010 5251, for yderligere oplysninger.

 

På vegne af PGA of Denmark

Morten Buckhøj

 

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »