PGAs jubilæumsreception 18. september 2012


Dato: 20. september 2012

PGA of Denmark fejrede sig selv med en stor reception i anledning af foreningens 40 års jubilæum.

 

Receptionen fandt sted på selve dagen for stiftelsen, 18. september, men med et års forsinkelse. Det var nemlig først da jubilæet skulle planlægges, at man fandt ud af, at PGA blev stiftet i 1971 og ikke, som man altid har troet, i 1972.

 

Jubilæet blev naturligvis fejret på Himmerland Golf & Spa Resort, i de nye, smukke lokaler på hotellets første sal – med udsigt over afslutningshullerne på Old og New Course fra den store tagterrasse.

 

Blandt gæsterne var medlemmer og samarbejdspartnere, sponsorer andre venner af foreningen. Men forbløffende få af de aktive spillere mødte op selvom de var på området for at deltage i Freja Championship på ECCO Tour.

 

Tre af de professionelle golfspillere, som i 1971 var med til at stifte PGA of Denmark var med til receptionen. Arne Tinning, der fortsat er aktiv, den mangeårige formand, Richard Perthen og Børge Fransson, der mindedes 'de go'e gamle dage', hvor en golftræner ofte havde flere klubber at passe og hvor PGA mest af alt var en hyggeklub.

 

I dag har PGA of Denmark 350 medlemmer, man har et stort uddannelsessystem, der nyder stor anerkendelse i Europa og danske PGA proer har skabt grundlaget for, at danske spillere har vundet 23 gange på European Tour og har haft to Ryder Cup spillere og en Solheim Cup spiller.

 

Himmerland har i mange år været PGA's hjem, og i dagene efter jubilæet blev der også spillet om PGA's egne mesterskaber. For første gang som en integreret del af ECCO Tours Freja Championship. Klubpro’erne havde mulighed for at deltage både på ECCO Tour og i PGA Championship mod en beskeden ekstrabetaling. En mulighed, som en del valgte. Om PGA mesterskabet fortsat skal afvikles sammen med ECCO Tour vil afhænge af erfaringerne fra i år, siger PGA’s formand Alvah Routledge.

 

 

 

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »