PGA’s træneruddannelse igen godkendt af PGAs of Europe


Dato: 23. maj 2012

Den danske elevuddannelse af golftrænere er blevet gået efter i sømmene af den europæiske moderorganisation PGAs of Europe, og reevalueringen af uddannelsesprogrammet er endnu en gang faldet ud til de strenge bedømmeres fulde tilfredshed.

 

Jonathan Mannie, der er chairman of Education hos PGAs of Europe, skriver til PGA of Denmark:

“Det er mig en stor glæde, at informere Jer om, at PGA of Denmark med succes har gennemført og mødt alle PGAs of Europes krav til en reevaluering af Jeres uddannelsesprogram.

Rapporten, udført af Director of Education Tony Bennett og Assessor Kyle Phillpots, blev diskuteret på uddannelseskomiteens seneste møde. Det blev nævnt, at Jeres personale har været meget hjælpsomme og særdeles professionelle igennem hele reevaluerings forløbet”.


Når uddannelsessystemet skal reevalueres med tre-fire års mellemrum, skyldes det, at uddannelse og træning af PGA professionelle er i en konstant udvikling, og at PGAs of Europe ønsker at de enkelte medlemslandes uddannelsesforløb hele tiden er up to date. Den næste evaluering af den danske træneruddannelse vil være i 2015 eller 2016.

 

Det er Mats Björkman fra trænerskolen i Ikast og Marcus Brown fra Aalborg Golf Club, der leder den danske træneruddannelse, som altså er fuldt på højde med de bedste i Europa.

For yderligere information eller en kommentar, kontakt venligst PGA of Denmarks formand, Alvah Routledge på tlf. 98 90 03 99 eller 22 45 19 56.

 

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »