Playing Ability Test Regler (PAT) gældende fra 2013


Dato: 9. juli 2012

PGAs bestyrelse har vedtaget følgende vedrørende PAT for elever, der ønsker at påbegynde PGAs elevuddannelse i 2013. Kontrakten kan kun indgås mellem 1. marts og 1. april:

 

Elever, der har indgået kontrakt i 2012 og som ikke består PAT for indeværende sæson:
Opnår eleven ikke PAT i 2012, kan han/hun fortsætte i 2013 på samme vilkår, for opnåelse af PAT, som i 2012. Kravet er, at der indgås en ny 3-årig kontrakt, samme vilkår som tidligere. Merit for bestået PAT er 2 år.

 

For kommende nye PGA elever i 2013:
Nye elever får kun mulighed for at indhente merit for PAT 2 år tilbage. Gældende for 2012 og 2011 sæsonen.

 

Følgende turneringer er fra 2011 tællende til at bestå PAT testen:

 

Ecco Touren

T. Tour (PGAs egen turnering)

Royal Tour

Royal Challenger

DGUs DM i slagspil

 

Fra 1. januar 2013 er scores kun gyldige i to år tilbage fra de godkendte turneringer.

 

PGAs Championship 2012

Ønsker en amatør mulighed for opnåelse af PAT i forbindelse med PGA Championship 2012 i Himmerland, skal han/hun tilmeldes via Ecco Tour, og deltage i denne turnering. Det kræver medlemskab af PGA for, at deltage i PGA Championship.

 

Generelle bestemmelser

Playing Ability Test (PAT) er et krav, der er opstillet af PGA of Denmark. Kravet er stillet for at højne spillerniveauet for eleverne. Eleverne skal være i stand til at gennemføre golfrunder i henhold til de handicapkrav, der stilles ved optagelsen.

 

Kravene er fastlagt til, at eleverne skal gennemføre 2 runder. For herrer er kravet på 4 og for damer på 6 over eller bedre end en given banes par.

 

PAT kan kun gennemføres i ovenfor angivet PGA godkendte turneringer. Elever optages på disse turneringer på samme betingelser som øvrige deltagere. Hvilket medfører turneringernes bestemmelser for tilmelding, turneringsfee, præmiepenge mv.  Gennemførte runder, der opfylder kravene for PAT fremsendes til PGA.

 

GTU kurset skal ligeledes være bestået inden en kontrakt kan godkendes.

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »