R&A vælger GolfBox


Dato: 13. juni 2013

R&A vælger GolfBox

 

Europas markedsleder i digital håndtering af golfadministration, GolfBox, har lanceret ny version af deres turneringssoftware efter næsten to år med grundig udvikling og test.

 

Specialisten i administrationssoftware til golfklubber, GolfBox, har indgået en tre-årig aftale med Royal & Ancient (R&A), golfens styrende organ, som er baseret i St. Andrews, Skotland. I år vil R&A arbejde med praktisk test af GolfBox-systemet på flere mesterskaber og internationale turneringer. Hensigten er fuldt ud at indføre løsningen i god tid før næste års opgaver. Allerede i næste uge vil GolfBox sammen med R&A teste systemet under årets prestigefyldte Amateur Championship.

 

”Som en del af igangværende forbedringer på mange af vores amatørmesterskaber og internationale turneringer, er vi glade for at arbejde sammen med GolfBox for at integrere deres nye turneringssoftware. Mens det er hensigten fra 2014 at indføre systemet i mesterskaber som The Amateur, The Boys Amateur, The Seniors Amateur og The Boys Home Internationals, er der fremover tillige potentiale til at bruge systemet til at administrere andre internationale turneringer og kvalificerende matcher til The Open”, siger Euan Mordaunt, direktør for amatørbegivenheder hos R&A.

 

En del af udviklerne hos GolfBox har i næsten to år været dedikeret til udviklingen af ​​den nye turneringssoftware. I den periode, har GolfBox med succes testet softwaren i praksis ved forskellige arrangementer – selv om softwaren ikke officielt var frigivet.

 

Den officielle frigivelse af turneringssoftwaren fandt sted i marts i år i forbindelse med Ecco Tour Winter Series i Spanien. Det fulgte GolfBox og Nordisk Golf League op med at underskrive en tre-årig aftale.

 

Den nye software har vist sig at være leveringsdygtig i forhold til de høje forventninger, der er fastsat af GolfBox. Tilbagemeldingerne har været yderst positive, ikke kun fra arrangørerne, men også fra spillere og de tilskuere, som nu har oplevet den nye software fungere i praksis.

 

”Vi er virkelig stolte over muligheden for at arbejde tæt sammen med R&A omkring vores nye turneringssoftware. Muligheden for at hjælpe R&A med at forbedre deres mesterskaber og internationale turneringer med banebrydende teknologi er vigtig for os. Med R&A har vi den perfekte partner til at fortsætte udviklingen og forbedringen af ​​vores produkter”, siger administrerende direktør i GolfBox, Christian Færgemann.

 

Færgemann tilføjer, at den nye turneringssoftware er blevet udviklet med henblik på den kendsgerning, at mobile enheder som tablets og smartphones er en central del af den fremtidige brug af ​​software. Den udvikling kan også være banebrydende på flere områder med nye moduler, der kan hjælpe arrangørerne, dommere, TV crews og andre hjælpere, der har opgaver i og omkring prestigefyldte golfarrangementer. Det forventes at alle kunder, herunder de skandinaviske klubber, der i dag anvender den nuværende turneringssoftware fra GolfBox vil bliver opgraderet til den nye version i 2014.

 

GolfBox er ikke på ukendt mark, når det gælder om at levere mesterskabssoftware. Selskabet har mange højt profilerede kunder, og i 2012 blev tæt på 30.000 turneringer håndteret med den aktuelle turneringssoftware fra GolfBox.

 

I dag bruges GolfBox, eller dele af softwaren, i mere end 900 golfklubber og hos flere golfunioner, herunder Dansk Golf Union, Norsk og Svensk Golf Forbund, European Golf Association, Scottish Golf Union og Golf Union of Wales. GolfBox er tidligere kontinuerligt blevet tildelt hæderspriser som ”Gazelle” virksomhed af det danske finansielle dagblad Børsen og nomineret til ”Årets Iværksætter” i ”Start up” kategorien hos Ernst & Young. GolfBox fik også prisen ”Ejerleder 2010” af PwC. GolfBox forventer, at selskabets internationale vækst vil fortsætte i de kommende år.

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »