Ryder Cup til Herning


Dato: 15. februar 2016

Det er dog ikke golfens mest fornemme turnering, som rykker til det midtjyske, men trofæet, som bærer samme navn.
Når Ferie for Alle løber af stablen fra 26.-28. februar 2016, kan besøgende ikke blot vælte sig drømmerejser og ferieinspiration i læssevis. Ryder Cup trofæet præsenteres af PGA of Denmark på vores stand på messen. Her vil der naturligvis være rig mulighed for at blive fotograferet sammen med det sagn omspundne trofæ.
Ideen med at forsøge at få Ryder Cup trofæet til Herning blev fostret allerede på messen i 2015. Siden har vi arbejdet målrettet med at få projektet til at lykkes.
Det er ikke et trofæ, der bliver udlånt til hvem som helst. Eksempelvis er det kun muligt, fordi netop det europæiske hold vandt den seneste turnering i 2014 på Gleneagles i Skotland, og dermed er forsvarende mestre og indehavere af pokalen.

 

Baggrund om Ryder Cup
Ryder Cup havde sin officielle start i 1927 og er opkaldt efter Samuel Ryder.
Det var i begyndelsen en match mellem de bedste spillere fra USA på den ene side og Storbrittanien samt Irland på den anden. Fra 1979 blev det britiske hold udvidet til også at omfatte resten af Europa, sådan som man kender det i dag.
Turneringen spilles næste gang på Hazeltine i Minnesota og udover at være forsvarende mestre, så har det europæiske hold faktisk vundet turneringen otte ud af de seneste ti gange.
Danske Thomas Bjørn har deltaget på holdet tre gange og var således med på det vindende hold i 2014. Også Søren Hansen har haft æren af at optræde i de europæiske farver en enkelt gang.

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »