Støt op omkring efteruddannelse af din PGA Pro


Dato: 3. februar 2012

Kære klub og pro,

Fra vores daglige arbejde ved vi alle, hvor vigtigt det er, altid at være up-to-date med den nyeste viden indenfor vores felt. Det gælder også for PGA proen, der hver dag formidler sin viden til golfklubbens medlemmer, hvad enten det er klubbens elitespillere, juniorer eller det helt almindelige medlem, som bakser med et problem eller to ude på banen.


Uddannelse er vejen til større forståelse for de nyeste tendenser indenfor golftræning, og gennem sit medlemskab af PGA of Denmark har den eller de professionelle trænere i jeres klub mulighed for at efteruddanne sig på PGA of Denmarks kurser.


Vi vil gerne opfordre jer til at bidrage til jeres PGA pro's efteruddannelse ved at yde ham eller hende et tilskud til at deltage i et eller flere af disse efteruddannelseskurser. Den viden PGA proen tilegner sig kommer golfklubbens medlemmer til gavn, uanset på hvilket niveau træningen foregår, og jo bedre det går for medlemmerne ude på banen, desto gladere og mere tilfredse medlemmer.


PGA of Denmark har et omfattende efteruddannelsesprogram, der gør det muligt for den enkelte træner at forbedre sig inden for PGA's pointsystem, CPD (Continuing Professional Development), der inddeler trænerne indenfor de forskellige TP-kategorier (Teaching Professional). TP1 er det laveste niveau, der dækker over PGA proer med en godkendt PGA elev uddannelse. Derudover findes yderligere fire TP-kategorier op til den ypperste, Master of Golf, der er det ultimative træneruddannelsesniveau indenfor PGA of Europe.


PGA of Denmark er ikke i tvivl om, at jo højere TP-kategori en golftræner har, desto mere attraktivt bliver det at modtage træning, og dette kan i høj grad være med til at tiltrække nye medlemmer; elite, juniorer såvel som almindelige golfspillere til klubben.

 

Titleist PGA uge 10 seminar
Det første efteruddannelseskursus i 2012 er Titleist PGA uge 10 seminaret i Himmerland G&CC fra 5.-7. marts. Prisen for at deltage er kr. 3.000. Seminaret byder på en række foredrag af nogle af golfsportens mest anerkendte personligheder, bl.a. den svenske mentalcoach Kjell Enhager, der har arbejdet med nogle af verdens bedste spillere og har skrevet flere, meget roste bøger. Også en af verdens mest kendte golfkøllemagere, amerikanske Bob Vokey, der er kendt for sine unikke Titleist wedges, har givet tilsagn om at møde op, og endelig vil der blive undervist i at benytte den spændende AimPoint puttetræningsteknologi, der handler om at læse greens rigtigt.

 

Titleist Performance Institute, level 1
Kurset finder sted 21.-22. maj i Idrættens Hus, Brøndby. TPI er en ny avanceret teknologi, der kombinerer fysisk og teknisk træning, og som henvender sig til såvel PGA proer som fysioterapeuter, der arbejder med golfspillere.


The Plane Truth ved Jim Hardy
Kurset finder sted 5.- 6. september på Skjoldenæsholm. Den amerikanske PGA pro Jim Hardy har analyseret et utal af forskellige golfsving for at finde frem til hvilken svingtype, man er. Kurset lærer PGA proen bedre at forstå og undervise ud fra flere forskellige svingtyper.


Alle tre kurser giver PGA proen points i TP-kategorisystemet.


PGA of Denmark håber at se rigtigt mange medlemmer til de tre kurser, og håber samtidig at golfklubberne vil bidrage til, at gøre det muligt for deres PGA proer at deltage ved at yde et bidrag
til kursusafgiften.


Med venlig hilsen
PGA of Denmark


På bestyrelsens vegne
Joan Ejlertsen

Til toppenTil toppen

ALLE NYHEDER »