Nordic League information


Optagelse af turneringer på Nordic League niveau:

PGA of Denmark og Dansk Golf Union samarbejder med de øvrige nordiske lande omkring afviklingen af turneringer, som ligger under Challenge Tour niveauet også kaldet Nordic League.

 

Det er således, PGA og Dansk Golf Union i fællesskab der bestemmer efter de forskrifter, som er besluttet på Nordic League rådet, hvordan en turnering kan blive tællende på Nordic League niveau.

 

Kort præciseret er kritierne:

  • Turneringerne skal som udgangspunkt være afviklet som rene proturneringer, der kan forud for turneringen afholdes en Pro-am, men denne vil ikke tællende.
  • PGA og DGU har mulighed for at godkende 1 turnering pr. år, som spilles efter anviste undtagelsesregler besluttet af PGA og DGU.
  • Der skal være et minimum deltagerantal på 90 spillere
  • Spillere skal være medlem af et PGA for at deres rangliste points skal tælle på Nordic League ranglisten. NA spillere kan dog deltage i turneringerne og vinde præmiepenge, men deres points tæller ikke på ranglisten.

Læs mere på: www.golfdata.se/nl

 

PGA følger de foreskrevne regler, som er udsendt fra Europa Touren og som vi i fællesskab med de øvrige nordiske lande har besluttet.

 

For yderligere spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse til bestyrelsen på mail: info@pga.dk.