top of page

Job Børsen

Her kan du finder du  ledige træner og elev stillinger

Jørgen Buskbjerg søger elevplads

Søger I en elev, som er passioneret golfspiller og som brænder for at undervise og videregive glæden ved golf til andre så vil jeg passe fantastisk i jeres vidunderlige klub. Jeg tog min Bachelor uddannelse i Coaching på Averett University i Danville, Virginia og efter dimission var jeg overbevist om at jeg ville være i golfbranchen og undervise.

Jeg afsluttede min bachelor i 2021 og gik direkte ind i golfbranchen som Assistant Golf Professional ved Mariners Landing Country Club, hvor jeg både underviste, købte ind til shoppen, stod for at merchandise shoppen og oplærte nye ansatte til vores standarder i klubben.

Assistent / træner-elev søges til JOSGOLF, Smørum Golfklub

Fremtiden er meget spændende, da JOSGOLF arbejder i en golfklub, hvor de sportslige ambitioner er høje. Et helt unikt fællesskab danner rammerne for blandt andet elitearbejdet i Smørum Golfklub, hvor bredden og eliten går hånd i hånd. Vi vil være Danmarks bedste indenfor junior-, dame- og herresiden, og vi prioriterer medlemsskaren højt, da den er afgørende for, at vi har en velfungerende golfklub. Smørum Golfklub er Danmarks største golfklub målt på antal medlemmer, og har en meget stor og aktiv juniorafdeling og elitetrup, som de seneste 13 år har vundet 16 guldmedaljer.
 

Assistent/trænerelev søges til

Trehøje Golfklub

Jeg søger en PGA-uddannet trænerassistent eller træner-elev til Trehøje Golfklub.

Du tilbydes en spændende stilling, hvor vi i samarbejde med klubbens bestyrelse, udvalg og ansatte er med til at skabe rammerne for et sundt og udviklende læringsmiljø.

Stillingen indebærer undervisning af klubbens medlemmer, samt vejledning og servicering af kunderne i klubbens proshop. 

Jeg forventer, du er loyal, fleksibel, ansvarsfuld og imødekommende overfor klubbens medlemmer og gæster, og at du går til de anviste opgaver med et positivt sind.

Hul_16_Trehoje_Golfklub_DKs_bedste_par_4-hul.png

Marcus Ahlmann Østergaard søger elevplads

Jeg drømmer om at uddanne mig til og arbejde som golftræner. Jeg er en ung mand på 19 år, som netop er blevet student på Handelsskolen i Skjern. Jeg er bidt af en gal golfspiller og tiden er moden til at forfølge min drøm om at arbejde professionelt med sporten. 

Jeg er fleksibel og flytbar, hvis den rette mulighed opstår.

Rasmus Vase Hansen søger elevplads

Min drøm er at blive uddannet PGA Professionel og søger derfor nu elevplads, som jeg håber kan blive hos jer.

Jeg er meget fascineret af teknikken, hvordan svinget virker og hvordan man med små ændringer kan gøre en stor forskel og forbedre golfoplevelsen hos den enkelte spiller.

Haderslev Golfklub søger assistent

Vi søger en assistent som er PGA uddannet, struktureret og serviceminded.

Læs mere om stillingen i nedenstående jobopslag.

Midtsjællands Golfklub søger PGA trænerelev

Midtsjællands Golfklub er beliggende centralt på Sjælland tæt ved Holbæk.
Klubben har 900 fuldtidsmedlemmer og PRO-træningen i klubben bliver varetaget af Jonas Wendelboe (Head-PRO). Jonas er kompetent og yder en god støtte og undervisning til elever.

Oliver Hougaard søger elevplads

Søger i en elev der er passioneret golfspiller, og som brænder for at lære og undervise, samt give glæden ved golf videre til andre. Så ville jeg passe fantastisk i jeres klub.
Jeg har de sidste 2 år været fuldstændig afklaret med, at dette er vejen jeg ønsker at gå. Jeg er vild med, alle aspekter af jobbet som golftræner. Det er alt fra at nørde i forskelligt udstyr, og få indsigt i den daglige drift af en golfklub.

Micki Brandys søger elevplads

Jeg er ambitiøs og vil altid gerne lære mere om alt, hvad der har med golf at gøre og også tingene omkring klubben. Jeg bliver tit opfatter som nysgerrig og meget spørgende. Generelt bliver jeg opfattet som en person der har styr på tingene og ved hvad jeg vil og hvad der skal til for at komme derhen. Jeg er flytbar, hvis det rette match er der. Jeg har taget junior træner kursus og grundtræner kursus og fungeret som hjælpetræner.

Jack Boulton søger træner job

My name is Jack Boulton, I am a fully Qualified PGA Golf Professional that is currently based in Styria, Austria at the golf club Gut Murstätten witch is one of Austria’s Leading Golf Coures. I have been working on our self-employed basis under the golf school HET Golf where we are a coaching Team of 4 professionals, where we specialise In the biomechanics of the golf swing.

Ung mand søger PGA træner elev plads

Mit navn er Niels, og jeg er en 21-årigpassioneret golfspiller med en drøm om at udvikle mine evner yderligere som golftrænerelev hosén af alle de fantastiske golfklubber i Danmark.
Min interesse for golf startede, da jeg var blot 8 år gammel, og siden da har sporten været en stordel af mit liv. Jeg har engageret mig dedikeret i at forbedre mine færdigheder.

Head-Pro søges til Brøndby Golfklub

Brøndby Golfklub har i dag ca. 950 aktive medlemmer. Klubben er medlemsejet og har en god klubånd, en meget høj grad af frivillighed (ca. 150 medlemmer) og et rimeligt aktivitetsniveau.

Vi er i en udviklingsfase, hvor vores kommende Head-Pro har vide rammer i forhold til udviklingen i klubben. 

Brøndby golfklub byder på et uformelt miljø, hvor trivsel og samarbejde i det daglige er i højsædet, derfor lægger vi vægt på, at du har lyst og evne til at bidrage til det gode arbejdsmiljø.

Billede1.jpg

Headpro søges til Roskilde Golf Klub

Er du en struktureret, visionær og service-minded træner, så kan du være den profil, som er med til at
tegne fremtiden for Roskilde Golf Klub.
Roskilde Golf Klub har netop fejret 50-års jubilæum, og er med sine +1.600 medlemmer en af landets
største. Klubben er velkonsolideret, kendetegnet af stor klubånd, høj grad af frivillighed, højt aktivitetsniveau
og en stærk grøn profil.

roskilde.jpg
bottom of page