top of page

Job Børsen

Her kan du finder du  ledige træner og elev stillinger

Assistent eller PGA elev søges til Kaj Lykke Golfklub

Kaj Lykke golfklub er en sund medlemsejet klub med 35 år på bagen i fuld udvikling og med ca. 1100 medlemmer. Bane er en af de mest veltrimmede og naturskønne baner i Vestjylland, beliggende i Bramming by.

Vi er en klub som kan lide at udvikle sig og er pt i gang med et re-design af banen. Så er du iderig, en stærk spiller i klublivet og på banen, kan se dig selv som en del af udviklingen, give inspiration til klub og medlemmer – jamen, så er du jo nok vores kommende PGA-elev eller PGA-assistent.

kaj lykke.jpg

HEADPRO SØGES TIL STENSBALLEGAARD GOLFKLUB

Med start primo 2025 søges en ambitiøs Headpro til Stensballegaard Golfklub.
Stensballegaard Golfklub ligger naturskønt i Horsens ned til Horsens Fjord.

Golfanlægget har 27 huller samt en 9 hullers Par 3 bane. Vi har et stort træningsområde med TrackMan Range på udendørs skærme, samt i det overdækkede udslagshus, hvor der også er undervisningsstudio.

stensballe.jpg

Headpro søges til Aabenraa Golfklub fra 2025

Aabenraa golflub blev stiftet i 2002. Startede som så mange andre klubber med en 9 hullers bane. I dag har klubben omkring 600 medlemmer. Som klub vil vi gerne være kendt for at være et sted, hvor alle kan spille golf på det niveau, de selv ønsker og med de forudsætninger, de har. Vi værdsæter både elitespilleren og hyggegolferen.

Klubhus-i-solopgang.jpeg
bottom of page